1. Έγκαιρη προσέλευση στο Σχολείο. Απαραίτητη η παρουσία όλων των μαθητών στην πρωινή συγκέντρωση.

2. Έγκαιρη είσοδος στις αίθουσες διδασκαλίας με το χτύπημα του κουδουνιού. Μετά την είσοδο του καθηγητή στην αίθουσα, κανείς μαθητής δεν εισέρχεται παρά μόνο με σημείωμα της Διεύθυνσης και καταχωρείται απουσία.

Αγαπητοί γονείς,

ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων σε συνεργασία με τον σύλλογο εκπαιδευτικών   σας προσκαλεί στην επιστημονική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα:   «Ενδοσχολική βία - Προβλήματα συμπεριφοράς. Μορφές - αίτια εκδήλωσης και τρόποι αντιμετώπισης».

Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Βασίλης Σακκάς (Διδάκτωρ Ψυχολογίας - Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής - Κοινωνιολόγος Σύμβουλος Μάθησης ? Επικοινωνίας ? Συμπεριφοράς).  Θα αναπτυχθεί το παραπάνω θέμα από τον ομιλητή και στη συνέχεια θα απαντηθούν ερωτήσεις και θα γίνει συζήτηση πάνω στο θέμα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει στη διάρκεια της συζήτησης και απασχολεί τους γονείς.   Η παρουσία σας και η συμμετοχή στη συζήτηση με θέματα που αφορούν τα παιδιά μας θα βοηθήσει όλους μας στην καλύτερη κατανόηση των συμπεριφορών των παιδιών μας και την αντιμετώπιση σημερινών και μελλοντικών  προβλημάτων τους.

 

Το ''Μαθητικό στέκι'' ανοίγει πάλι τις πόρτες του το Σάββατο  20/10/2012, στις 11:30 π.μ. με προβολή κινηματογραφικής ταινίας στην αίθουσα προβολών.

Σας περιμένουμε όλους !!!

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 9ου Γυμνασίου Περιστερίου.

Page 1 of 3