Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί. 

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' τάξης θα παραλάβουν τα βιβλία τους συσκευασμένα μέσα σε πλαστική σακούλα. Καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους και την σχολική τσάντα για να μοιράσουν το βάρος. 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10 ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/10 ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Το ''Οδοιπορικό'' του δήμου Περιστερίου έχει προγραμματίσει και φέτος συναντήσεις με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' γυμνασίου.

Το θέμα αυτή τη σχολική χρονιά θα είναι το εξής: ''Διεκδικώντας σχέσεις σεβασμού και ισοτιμίας ανάμεσα στα φύλα στο χώρο του σχολείου''.

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και σας προσκαλούμε την Τετάρτη , 17/10/2018 και ώρα 13:30 μ.μ, να παρευρεθείτε στο χώρο του σχολείου μας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για θέματα που αφορούν τη φοίτηση των παιδιών σας.

Με εκτίμηση

Η Δ/νση και ο σύλλογος διδασκόντων του 9ου Γυμνασίου Περιστερίου.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:00 π.μ.

Αμέσως μετά οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' τάξης θα παραλάβουν τα βιβλία τους.

Την Τετάρτη 12 του μηνός θα διανεμηθούν τα βιβλία της Β' τάξης και την επόμενη μέρα (13/9/2018) τα βιβλία της Γ' γυμνασίου .

ΚΑΛΉ ΣΧΟΛΙΚΉ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!!