Αγαπητοί γονείς, το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς  και τους μαθητές του 15μελους προσπαθεί να κάνει πράξη ένα μεγάλο όνειρο που έχει από καιρό, σχετικά με την άθληση, την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των μαθητών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι στόχος του σχολείου δεν είναι μόνο η μετάδοση γνώσης, αλλά να μάθουν τα παιδιά να αγαπούν τον χώρο που τους φιλοξενεί έως τα 18 τους χρόνια.

 

Γι΄ αυτό από το Σαββάτο 24 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι με τους μαθητές κάνοντας το ίδιο το σχολείο ένα «ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ» που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους μαθητές του 9ου γυμνασίου Περιστερίου.

Οι μαθητές θα έρχονται στο σχολείο για να δουν κινηματογραφικές ταινίες, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από επαγγελματία προπονητή, να παίξουν πινγκ-πονγκ, σκάκι και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια.
Τόσο για τους μαθητές όσο και για εσάς δεν θα υπάρχει η παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.
Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να «σπρώξετε» τα παιδιά σας να πάρουν μέρος σε αυτές τις δραστηριότητες του συλλόγου ώστε να μη γυρίζουν άσκοπα σε δρόμους και πλατείες ή να μένουν στο σπίτι καρφωμένα μπροστά στη τηλεόραση ή σε έναν Η/Υ.
Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων θα βρίσκονται στο σχολείο μέλη του Δ.Σ., όπου θα φροντίζουν για την καλύτερη και πιο ασφαλή παραμονή των μαθητών στο σχολείο.
Καλούμε και εσάς να έρθετε, να δείτε από κοντά την προσπάθειά μας και να μας πείτε τη γνώμη σας ή τις ιδέες σας ώστε να λειτουργήσει καλύτερα το εγχείρημά μας.
Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα διαμορφώνεται μετά από διάλογο με τους μαθητές.
Ευχόμαστε αυτό το «ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ» να σταθεί αφορμή να δούμε το σχολείο με διαφορετικό μάτι και τα παιδιά να ευχαριστιούνται την παραμονή τους σε αυτό.

με εκτίμηση,


ΤΟ Δ.Σ.