ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
9ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί γονείς,
μετά από επιθυμία των μαθητών του σχολείου μας για την πραγματοποίηση ενός πάρτι, ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων αποφάσισε να συνδιοργανώσει από κοινού μαζί τους την εκδήλωση αυτή.

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι αναγκαίο ? εκτός από τα μαθήματά τους - τα παιδιά να χορέψουν και να διασκεδάσουν.
Το πάρτι αυτό θα γίνει στο χώρο του σχολείου, στην αίθουσα εκδηλώσεων, το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 18:00 μ.μ.
Τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από τον σύλλογο. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να συμμετάσχουν στο πάρτι αυτό όλοι οι μαθητές του σχολείου μας.
Η επιτυχία της εκδήλωσης αυτής είναι ένα «στοίχημα» για τα παιδιά μας, για να αποδείξουν τις ικανότητες και την ωριμότητά τους και με την συμπεριφορά τους να αποδείξουν σε όλους μας, γονείς και εκπαιδευτικούς, ότι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ισότιμα.
Τα μέλη του Δ.Σ. μετά από συμφωνία με το 15μελές των μαθητών θα παραβρίσκονται στο χώρο του σχολείου κατά την διάρκεια του πάρτι, έτσι ώστε να εποπτεύουν και να βοηθούν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Θα θέλαμε να απαντήσετε στο παρακάτω σημείωμα έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι είστε ενήμεροι για την παρουσία του παιδιού σας στην εκδήλωση.
Το σημείωμα αυτό πρέπει να το έχουν μαζί τους οι μαθητές κατά την είσοδό τους στο πάρτι.
Η τιμή εισόδου για την εκδήλωση είναι  3? και τα χρήματα αυτά θα είναι χρήματα των μαθητών που θα χρησιμοποιηθούν για εκδρομή που θα γίνει έως το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του πάρτι και αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να εμπιστευθείτε τα παιδιά σας.

Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Εγώ ο υπογεγραμμένος/η  ?????????????.?????? κηδεμόνας του μαθητή/τριας

?????????????????????..της ???... τάξης δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι ενήμερος/η  για την παρουσία του παιδιού μου στην μουσική εκδήλωση, που πραγματοποιούν οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων στο 9ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  ?./?./2012

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ????????????..
Ο/ Η ΔΗΛ?..