ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Τελευταία Νέα

Συνδεδεμένοι

Στατιστικά Επισκέψεων

Σύνδεση

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 10:10

Ενθουσιασμός και συγκίνηση είναι τα συναισθήματα που επικράτησαν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις καρδιές των συμμετεχόντων, τόσο των δρομέων όσο και των εθελοντών. Οι μαθήτριες - εθελόντριες Γεωργία Ζαλοκώστα και Στέλλα Ιορδανίδου μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

''Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 πήραμε μέρος στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Περιστερίου. Το Σάββατο το απόγευμα, παραμονή του Αγώνα, ασχοληθήκαμε με την προετοιμασία των βραβείων και επάθλων. Ο Διευθυντής μας Κος Τζούτης και η καθηγήτριά μας της Φυσικής Αγωγής Κα Καρατζά ήταν μαζί μας για βοήθεια και συμπαράσταση.

 

Το πρωί της Κυριακής συναντηθήκαμε όλοι έξω από το σχολείο. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα: από τη μία ενθουσιασμός, από την άλλη άγχος. Φτάσαμε στο Δημαρχείο, και από εκεί μας πήρε το λεωφορείο και μας μοίρασε στις προκαθορισμένες θέσεις μας, κατά μήκος της διαδρομής. Από εκεί δίναμε οδηγίες στους αθλητές για τον δρόμο τους.

Όταν τερμάτισαν όλοι οι αθλητές, συγκεντρωθήκαμε για τις απονομές των μεταλλίων και των βραβείων. Μάλιστα την πρώτη θέση στον δρόμο των 1.000 μ. κατέλαβε ο συμμαθητής μας Σωτήρης Καλλιντέρης!


Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που θα ήθελα να ξαναζήσω. Αν και κουραστήκαμε, ευχαριστηθήκαμε πολύ, περάσαμε υπέροχα, γελάσαμε, αλλά πιο πολύ συγκινηθήκαμε αφού καταλάβαμε ότι, με την εργασία που προσφέραμε,  βγάλαμε ασπροπρόσωπους τους καθηγητές και τον Διευθυντή μας''.

Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν ως εθελοντές είναι οι παρακάτω:

Χωριανόπουλος Γιάννης, Ζαλοκώστα Γεωργία, Πίσσα Χαρά, Γληγόρ Βανέσα, Ιορδανίδου Στέλλα, Μάρτος Βαγγέλης, Γκεγκάι Ξένια, Τζιώλος Χρήστος, Ρέσσος Θωμάς, Λώλος Νίκος, Ρίκκος Νίκος, Ζούγρα Ξανθή, Μπόυκας Ευθύμης, Σιδερίδης Γιώργος, Παπανικολάου Θοδωρής, Καρανίκας Νικήτας, Λαβδαίος Κωνσταντίνος, Ντίρλη Ειρήνη και Ντίρλης Θοδωρής.

Καθηγητές που συμμετείχαν στον αγώνα των 10.000 μ.: Μουρελάτου Κωνσταντίνα, Τζούτης Σπύρος και Ζούμπος Γιάννης.