ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Τελευταία Νέα

Συνδεδεμένοι

Στατιστικά Επισκέψεων

Σύνδεση

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ 9ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Κυριακή, 12 Μάιος 2013 19:21

 

 

Την Πέμπτη 25/4/2013 οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης των 15ου και 38ου Δημοτικών σχολείων, επισκέφθηκαν το 9ο Γυμνάσιο Περιστερίου, στα πλαίσια του προγράμματος «ομαλή μετάβαση των μαθητών του Δημοτικού στο Γυμνάσιο».

Ο Δ/ντης κ. Σπυρίδων Τζούτης, οι Υποδ/ντές  κ. Ιωάννης Ζούμπος και κα. Παντελία Τούντα καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου κ. Λαβδαίος Σωτήρης, υποδέχτηκαν περίπου 50 μαθητές της ΣΤ? τάξης του Δημοτικού, τους οποίους συνόδευαν ο Δ/ντής του 15ου Δημοτικού  σχολείου  κ. Θεόδωρος  Παπατσίμπας, Δασκάλες και Δάσκαλοι των δύο Δημοτικών καθώς και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού σχολείου κα. Σιάτρα.

Ο υποδ/ντής κ. Ζούμπος Ι.,  ο κ. Βλαχάκης Α. καθηγητής Μαθηματικών,  ο κ. Μπουκουβάλας Π. καθηγητής Φυσικής, η κα. Μουρελάτου Κ. καθηγήτρια Πληροφορικής, η κα Αλετρά Π. καθηγήτρια Γαλλικών και ο κ. Σακκέτος Ν. καθηγητής Τεχνολογίας ξενάγησαν τους μαθητές και τους συνοδούς τους στους χώρους του σχολείου και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στην αίθουσα προβολών, στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, στα δύο εργαστήρια Πληροφορικής, στις αίθουσες διαδραστικού πίνακα και στο εργαστήριο Τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων οι μαθητές παρακολούθησαν μία παρουσίαση στην αίθουσα προβολών για τις υποδομές του σχολείου, περιηγήθηκαν στο Διαδίκτυο και στην Ιστοσελίδα του Γυμνασίου στα εργαστήρια Πληροφορικής, εξασκήθηκαν κατά ομάδες στη χρήση των διαδραστικών πινάκων και ξεναγήθηκαν στα  εργαστήρια Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

Στο τέλος  της επίσκεψής τους οι μαθητές έγιναν δεκτοί στο σύλλογο Καθηγητών όπου τους προσφέρθηκε  ένα μικρό κέρασμα.

Κατά γενική ομολογία η επίσκεψη αυτή είχε μεγάλη επιτυχία. Οι μαθητές του Δημοτικού εντυπωσιάστηκαν από τις υποδομές και τις υπηρεσίες του 9ου Γυμνασίου και έφυγαν ενθουσιασμένοι από εκεί .

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 12 Μάιος 2013 20:17